• Alles wat aandacht krijgt groeit

    Alles wat aandacht krijgt groeit

Methode

Onze methode is samengesteld uit verschillende bouwstenen. Iedere bouwsteen heeft een eigen traject met een duidelijk resultaat. U kunt het traject flexibel en naar uw eigen wensen inrichten.

Gedrag

Wij richten ons vooral op de gedragsverandering van de medewerkers. Verbeter je team en begin bij jezelf! Wij hebben aandacht voor de vraag waarom uw medewerkers de dingen doen zoals ze die doen. En een van onze uitgangspunten is: iets wat al goed is, hoef je niet te verbeteren.

Werken in een zelfverantwoordelijk team vraagt van iedere medewerker effectief persoonlijk leiderschap. We leren medewerkers te kijken naar hun eigen aandeel, om zo hun invloed te vergroten.

Afspraak

De basis voor ieder goed bouwwerk is een goede fundering. In overleg met u inventariseren we welke mogelijkheden er zijn om uw organisatie te ondersteunen. Wij zijn overtuigd van de eigen verantwoordelijkheid van een team en gaan graag het gesprek aan met u en de vertegenwoordigers van uw teams. Zij gaan immers de verandering in uw organisatie vormgeven.